Sinua varten.

Wild Soul on aitoa välittämistä ja ratkaisukeskeistä hierontapalvelua tuottava yhden naisen pitkäaikainen haave. Olen tehnyt toimistotyötä yli 20 vuotta ja teen sitä päätyökseni edelleenkin. Työni vastapainoksi minua alkoi kiinnostamaan hyvinvointi sekä stressin lievittäminen. Olen valmistunut shiatsuterapeutiksi v. 2011 ja suorittanut jalkahierontakurssin Bangkokin arvostetussa Wat Pho:n perinteisessä hierontakoulussa v. 2013. Koulutetuksi hierojaksi valmistuin Itä-Helsingin Hierojakoulusta v. 2018.

Tarkoituksenani on saada aikaan mahdollisimman kiireetön ja rauhoittava henkilökohtainen hierontakokemus huomioiden asiakkaan omat toiveet hoidon suhteen. Hieronnalla voidaan lieventää lihasjännityksiä, mahdollisia kiputiloja sekä stressiä  vaikuttaen näin arjessa jaksamiseen. Käytän hieronnoissani kaikkia oppimiani tekniikoita monipuolisesti kuten mm. mobilisaatiota, urheiluhieronnan otteita sekä MET-tekniikoita. Osana tutkintoani olen erikoistunut nivelten liikkuvuuden edistämiseen. Hieronnan yhteydessä on mahdollista saada imukuppihierontaa tehostamaan hieronnan fysiologisia vaikutuksia sekä jalkahieronnassa puisella hierontatikulla tehtävää akupistepainantaa.

Hieronta on panostamista omaan hyvinvointiin ja sillä on fysiologisten vaikutusten lisäksi myös stressiä lieventävä vaikutus. Arvosta itseäsi ja kehoasi antamalla aikaa rentouttavalle hierontakokemukselle.